OVER YOGAFARM

Ik ben Astrit Verstijnen, oprichter van Yogafarm. Mijn eigen yogastudio is een droom die uitkomt. De mogelijkheid om mijn hart te volgen en mijn passie te delen. Ik zie yoga niet als sport of een religie maar als een overtuiging; een levensstijl, ontstaan vanuit een eeuwenoude traditie. Een holistisch systeem uit India, oorspronkelijk bedoeld om je gezondheid in balans te houden of te herstellen.

Ik beoefen al ruim 20 jaar yoga. Gedurende deze periode hebben meerdere docenten me gemotiveerd en gestimuleerd om mijn yogapad te verdiepen en zelf ook de opleiding te gaan volgen. Na heel veel lessen te hebben gevolgd, en yoga zeer consequent beoefenend te hebben, heb ik bij vooraanstaande docenten mijn verschillende opleidingen afgerond.

Ik heb een dansachtergrond waardoor vloeiende bewegingen, (flow) een essentieel en kenmerkend onderdeel zijn van mijn lessen. Daarnaast hoor ik vaak dat ik een prettige stem heb. Ik ben zeer betrokken bij wat ik doe. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, authenticiteit en rust staan voorop.

Enkele woorden om een beeld te schetsen van mijn yogastudio:
Passie, flow, verbinding, goede en logische lesopbouw, fijne stem, rust, persoonlijke aandacht, beleving, oprecht, eerlijk, warm, integer, in balans, informeel.