Nieuwsbrief januari 2019

Alhoewel ik van het vooruit kijken ben, toch nog een korte terugblik.
Terugkijkend op 2018 ben ik ontzettend dankbaar. Dankbaar voor de mogelijkheden en kansen die ik kreeg. Een jaar vol veranderingen voor mij.
De veranderingen gaven me de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en in nieuwe situaties te komen. Dat bracht vele mooie dingen met zich mee. Ervaringen, kansen en leermomenten.

Ik ben dankbaar voor de veranderingen en alles wat die met zich meebrengen. Veranderen is leuk! Niets blijft hetzelfde.
Sta open en durf! Net als op de yogamat. Iedere houding is anders. Zelfs tussen rechts en links kan een verschil zitten. Soms doen we houdingen die haast onmogelijk lijken. Maar toch….. Gewoon doen, durven en het laten gebeuren. Wie weet wat het je brengt.

En nu is het al weer 2019.
Ik wens jullie een heerlijk, gezond en op elk vlak flexibel 2019 toe.

Thema lessen
Veranderen en open staan is leuk. Vandaar dat ik graag wil onderzoeken of het een goede aanvulling op het lesrooster is om eenmaal per maand op zondagochtend een thema les aan te bieden. In eerste instantie tot eind april. Dan evalueren we en stemmen we af of dit een vervolg krijgt in september tot en met december. De achterliggende gedachte van deze zondagochtend is tweeledig:

  1. Het aanbieden van een verdieping op de reguliere lessen. Je hebt de gelegenheid om eens extra yoga te doen, in een ander format dan normaal met focus op een specifiek onderwerp. Dus een extra les maar ook een andere les.
  2. Voor mensen die niet iedere week (of lastig door de week) kunnen, biedt het de mogelijkheid om toch, af en toe, in het weekend yoga te beoefenen.

De insteek van deze les is telkens anders. De les is gewoon te boeken met je abonnement, strippenkaart of als losse les. De les gaat door wanneer er minimaal 4 mensen aanwezig zijn.

  • 6 januari 2019, 10.00 – 12.00 uur, Mindfull yoga. Speciale themales.
  • 10 februari 10.00 – 11.15 uur, Surprise Sunday.
  • 10 maart 10.00 – 11.15 uur, Zonnegroeten en suggesties voor self-practice.
  • 7 april 10.00 – 11.15 uur, Balanshoudingen.
  • xx-xx- 10.00 – 11.15 uur Bring a friend.

Donderdagavond 19.00 uur
De donderdag les van 19.00 uur wordt een Hatha yoga les.
Wat houdt dat precies in?

In Hatha yoga neem ik je op een rustige wijze mee door de diverse yogahoudingen. Een duidelijke verbinding tussen beweging en ademhaling. Deze les is de zachtere vorm van de Yang les. De houdingen worden over het algemeen wat langer aangehouden. Op een subtiele wijze bouwen we lenigheid en kracht op, in zowel lichaam als geest. Je zult meer in balans komen en je soepeler gaan voelen. Een mooie combinatie tussen inspanning en ontspanning.

Tarieven
Het tarief van de 10 ritten strippenkaart gaat van € 100,- naar € 110,-. De strippenkaart is nu 14 weken geldig. Vanaf 1 januari 2019 is een nieuw aangeschafte strippenkaart 18 weken geldig.

Het tarief van het abonnement voor één maal per week blijft € 40,–. Hiervoor kun je per periode maximaal 5 lessen boeken.
Het tarief van het abonnement voor tweemaal per week blijft 55,–. Hiervoor kun je per periode maximaal 10 lessen boeken.

Namasté
Astrit