Nieuwsbrief december 2018

Lieve allemaal

Het is alweer december 2018. De laatste maand van het jaar. De feestdagen staan voor de deur. Het is een enorm cliché maar de tijd vliegt voorbij. In de eerste fase van 2018 was ik heel erg druk met alle voorbereidingen en nu is Yogafarm alweer vier maanden open. Wat ben ik blij en dankbaar!


Yin XL met klankschalen 23-11-2018.

De Yin XL klankschalen sessie was een groot succes. Ik vond het eerlijk gezegd best een beetje spannend. De eerste keer hier in de studio met een gemêleerd gezelschap van yogi’s die wel, maar ook yogi’s die niet bekend waren met het fenomeen. De reacties waren zeer positief en hartverwarmend. Al met al lijkt het zeker voor herhaling vatbaar.

Goede start van het nieuwe jaar.
Op 6 januari is er een hele andere “bijzondere” les in samenwerking met Marlijn Op ’t Hoog ingepland.

Tijdens de ‘normale’ lessen vraag ik jullie vaak om je in de verschillende houdingen bewust te worden van je ademhaling en van je lichaam. (observeren zonder oordelen). In de les op 6 januari gaan we die aspecten ook toepassen op eten. Bewust worden van de signalen van je lichaam, hoofd en hart. Niet alleen bewuster in een yogahouding maar dat principe ook toepassen met eten. Dus rustiger en bewuster eten, bewuster genieten en mild zijn naar jezelf.

We staan onder andere stil bij de zeven soorten honger en waar je leert herkennen welk deel van je lichaam honger heeft. Ook ga je ervaren hoe je bewuster kunt genieten van voeding. Wellicht heb je een haat/liefde verhouding met chocolade. Tijdens deze les ga je drie minuten bewust genieten van een bonbon. Voelen in plaats van vullen.

Om mindfull te eten hoef je niets weg te laten uit je eetpatroon, je voegt alleen wat toe: aandacht!

De les is gewoon boeken via je reguliere abonnement of strippenkaart. Voor de belangrijke bijdrage van Marlijn vragen we een vergoeding van €5,= per persoon, cash te voldoen aan Marlijn na de les.
Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 12.
6 januari, 10.00 – 12.00 uur.

Kerstvakantie.
De studio is gesloten van 24-12-2018 t/m 1 januari 2019. Vanaf woensdag 2 januari 2019 gaan de lessen, bij een bezetting van minimaal 3 mensen, gewoon weer door. Omdat het toch nog een beetje vakantie is, start de Yin les op woensdagochtend 2 januari om 09.30 uur.

Algemeen:
Reserveren en annuleren:
Het reserveringssysteem biedt de mogelijkheid om eenvoudig een les te boeken en te annuleren. Persoonlijk vind ik dat heel prettig werken. De bezetting is daardoor echter ook wisselend. Als je verzekerd wilt zijn van een plekje, boek dan tijdig je les. Je kunt een hele reeks inboeken. De les kon tot 2 uur van te voren geannuleerd worden. Om iemand die op de wachtlijst staat tijdig de gelegenheid te geven de les toch nog bij te wonen, stel ik dat bij naar 3 uur. Annuleren van een les kan dus tot 3 uur van te voren en uiteraard kan de les opnieuw ingepland worden.
Tot slot
Wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie bijdragen aan de warme december actie. Alle kaartjes zijn inmiddels meegenomen. Geweldig dat we dit met elkaar hebben kunnen doen. Je kunt de cadeautjes tot uiterlijk 17 december bij mij aanbieden, dan zorg ik dat ze bij de Voedselbank komen.

Rest me nog jullie veel plezier te wensen met de voorbereidingen van de feestdagen. Gun jezelf in die drukke periode vooral ook die 75 minuten yoga!

Namasté
Astrit