Nieuwsbrief november

Lieve allemaal,

In de vorige nieuwsbrief, gaf ik aan de intentie te hebben om met enige regelmaat een nieuwsbrief te versturen.

Inmiddels wil ik graag weer een aantal items met jullie wil delen.

Yin-les.
Yin lessen zijn erg in trek. Met name de maandagavond is snel volgeboekt De. Ik heb er bewust voor gekozen om de groepen klein te houden om zo kwaliteit te kunnen bieden en persoonlijke aandacht.
Daar wil ik geen concessies aan doen. Al enige tijd, staat er op dinsdagavond een Yin les op het rooster, die tot op heden niet te boeken was.
Vanaf 1 november is de les te boeken. Uitgangspunt is wel dat er een minimale bezetting van 3 yogi’s is.

 

Kerstvakantie.
Dit weekend gaat de klok een uur terug, de bladeren vallen van de bomen, en de herfstvakantie is net achter de rug. Toch is het al tijd om na te denken over de kerstvakantie. Kerst valt dit jaar op dinsdag en woensdag. In dat kader heb ik besloten om de studio van 24-12-2018 t/m 1 januari 2019 te sluiten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 gaan de lessen (bij voldoende animo) gewoon weer door. Omdat het toch nog een beetje vakantie is, start de Yin les op woensdagochtend 2 januari om 09.30 uur.

Speciale les, zondag 6 januari 2019.
Yoga gaat over verbinden. In de breedste zin van het woord. Je meer en beter bewust worden van je adem, lichaam, gedachten en gewoontes.

Op 6 januari is er een speciale les waarin we yoga combineren met mindfull eten. Na de uitbundige feestdagen en zo aan het begin van het jaar een mooie gelegenheid om weer eens heel bewust bezig te zijn met je lichaam.
Tijdens de les nemen we een aantal twist houdingen aan om de afvalstoffen van de feestdagen op te ruimen en na de les staan we met Marlijn op `t Hoog
van Eten met Plezier stil bij mindfull eten en de verschillende soorten honger.

Het kan je helpen om bewuster en wellicht gezonder te gaan eten.
In deze korte kennismaking met mindfull eten komen onderstaande vragen aan bod:
– Heb ik honger?
– Waar voel ik honger? Welk deel van mij heeft honger?
– Waar verlang ik werkelijk naar?
– Wat proef ik op dit moment?

De les begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Natuurlijk is er thee met wat mindfull 😉 lekkers.
De les is gewoon boeken via je reguliere abonnement of strippenkaart. Voor de belangrijke bijdrage van Marlijn vragen we een vergoeding van €5,= per persoon, cash te voldoen aan Marlijn na de les.
Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 12.

Yin XL met klankschalen.
De Yin XL les met klankschalen op 23 november is helemaal vol geboekt.

Tot slot hecht ik eraan om te melden dat Yogafarm zorgvuldig om gaat met de gegevens die je met me deelt. Dit betreft niet alleen persoonsgegevens, maar ook andere persoonlijke zaken.

Hartelijke groet,
Astrit Verstijnen