Nieuwsbrief Augustus 2019

Beste yogi’s,

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer bijna op. Ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad, thuis of op een andere fijne plek.

De lessen:
Vorig jaar na de zomervakantie, op 3 september om precies te zijn, opende ik de studio.
Nog geen jaar later zijn de lessen al goed bezet. Ik ben heel blij, dankbaar en trots dat jullie Yogafarm omarmd hebben. Zonder jullie geen lessen.

Als je afgelopen week al bent geweest, heb je gemerkt dat er meer matten in de studio liggen en dat er voor sommige lessen een wachtlijst is. Er zijn nieuwe yogi’s bijgekomen en er worden wat lessen ingehaald.

De actieve Yin-Yang les op donderdag is vol. Op dinsdagavond 19.00 uur komt er daarom vanaf 1 september een extra Yin-Yang les op het rooster. Dat biedt een uitwijkmogelijkheid en een inhaalmoment.

Komende periode ga ik bekijken of het haalbaar is om ook een extra Yin-les op het rooster te zetten. Om een goede inschatting te kunnen maken, zou het heel fijn zijn als jullie je, indien mogelijk:

  • tijdig in kunnen schrijven,
  • altijd gebruik maken van de wachtlijst,
  • als je bent ingeschreven en onverhoopt verhinderd bent, je AUB tijdig af te melden.
 Bij voldoende animo denk ik er over om een extra Yin les aan het rooster toevoegen op donderdagavond om 20.30 uur.
Maandelijkse zondagochtendles.

Op basis van de positieve feedback wil ik met ingang van september ook weer de maandelijkse zondag les op het rooster zetten. In principe elke eerste zondag van de maand om 10.00 uur.

1 september,
6 oktober,
3 november,
1 december,
5 januari,
2 februari,
1 maart,
5 april.

De insteek van deze lessen wisselt. Soms een thema en soms een specifiek aandachtspunt. Zoals voor elke les geldt, dat ook deze doorgaat als er minimaal vier (4) aanwezigen zijn. De les is ‘gewoon’ te boeken met je abonnement of strippenkaart.
Wellicht ten overvloede, als je een abonnement voor eenmaal (1x) per week hebt, kun je 5 lessen per betaalperiode plannen. Als je een abonnement voor tweemaal (2x) per week hebt, kun je 10 lessen per betaalperiode plannen.

Jarig
Zoals ik hierboven al aangaf, bestaat Yogafarm op 1 september officieel één jaar. Yoga gaat over verbinden, met je lichaam, met je adem en met elkaar. Met dat aspect gaan we in de lessen tijdens die week aan de slag. En als je jarig bent, trakteer je. Thee met wat lekker dus.
Website
Afgelopen periode heb ik ook de website een update gegeven. Binnenkort worden er nog nieuwe foto’s gemaakt om het geheel actueel te houden. Als je in de gelegenheid bent om de website te bekijken, zou dat fijn zijn. Wanneer je iets opvalt of mist, input is altijd welkom en wordt zeer gewaardeerd!
http://www.yoga-farm.nl
Agenda
Op 22 november is weer de Yin yoga met klankschalensessie van Hem uit Nepal.

Verder speel ik met het idee om een hele dag te organiseren. De insteek is dan om in de ochtend een actieve les te doen, iets over de achtergrond/filosofie van yoga en dat deel af te sluiten met een lunch. Het middagdeel vullen we in met een meditatie, ademhalingsoefeningen, een Yin les en een extra lange eindontspanning.
Ik zou heel graag van jullie horen of jullie hier belangstelling voor hebben.

Fijne dag!
Astrit